Apparaten en accessoires
Tomaten opgevuld met champignons en noten
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
3 porties
Ingrediënten
-
notenmengeling (bv. amandelen, walnoten)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
uien gehalveerd50 g
-
rijpe tomaten (Ø 5-6 cm) (zie tip)1300 g
-
verse champignons (bv. witte, oesterzwam)100 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
1 tl gedroogde muntverse munt10 - 12 bladeren
-
verse peterselie enkel de blaadjes4 - 5 takjes
-
witte langkorrelige rijst75 g
-
citroensap, vers geperst (ong. ½ citroen)20 g
-
verse peterselie enkel de blaadjes, plus extra als garnituur
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11 g
Calorieën
1644 kJ /
392 kcal
Vetten
22 g
Vezels
9.2 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Geen beoordelingen
Vislasagne met courgette
1u.
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Zalmsoufflé
1u.
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Velouté met Marokkaanse smaken
35min